söndag 8 juni 2014

Utflykt

Idag skulle vi köra mannen till Ven. En liten ö utanför Landskrona. Han skulle dit för hans jobb hade lagt en konferens där i några dagar. Så nu kommer jag och barnen att bli själva. Men vad vi tänkte då när jag ändå skulle köra honom till Landskrona var att vi även åkte med över med båten. Detta skulle då bli första gången som sonen åkte bår, men självklart dottern.

Naturligtvis var vädret på topp när vi lämnade vår stad men kan inte säga att det var samma väder i Landskrona när vi kom fram. Hur som, sonen var lite orolig över att gå ombord på båten. Men när han väl kom ombord var det inget alls. Han var så mallig.

Efter att ha åkt båt i ca 30 min var vi framme på Ven och ska vi gå av båten. Väl iland säga hej då till pappa som ska åka buss. Vi ska traska istället upp för den låååååååånga och branta backen som mötte oss när vi började gå. Hmm, varför förvarnade ingen om detta. För ok, det var första gången för mig med på Ven.

Men ja, vi fortsatte vår vandring och kom till cykeluthyrningen. Där stod det rätt måååååååånga cyklar. Så chansen att de tog slut på cyklar fanns inte kan jag säga. Men vi fortsatte vår vandring, men nu var det inte lika roligt längre tyckte sonen. Det började bli kyligt och han började bli hungrig.

Jaha, då är det bara att stanna vid första stället café och se vad de har att erbjuda. Stället vi stannade vid hette Pumpans Café Restaurang. Väl där beställde vi pannkakor, grädde och sylt samt var sitt glas pumpans äpplejuice. Oj oj oj så god den juicen var. Men även sonen tyckte om deras pannkakor. Han sa till och med att de var de godaste pannkakor han ätit i hela sitt liv. Öm, jaha han är ju bara 5 år.

Trotts att det blev kallt och allt det så var det en trevlig och bra dag tyckte sonen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar