söndag 21 december 2014

Skogsvandring

Idag åkte hela familjen ut till ett Naturområde i närheten av där vi bor. Där finns det en slinga på cirka 1 km som är barn och handikappanpassad. För barn med finns det olika saker som man ska leta efter som de hängt i träden. Sakerna byts ut också efter tiden så det inte är samma, det hade varit lite för lätt.

Men idag var det premiär för dottern att gå denna rundan. Mannen var lite skeptisk till det, men jag sa att vi får se hur det går.

I början gick det hur bra som helst men när storebror började göra avvikelser från stigen skulle naturligtvis lillasyster göra detta med. Det var kanske mindre bra vid denna stig som kallas Ravinstigen och du kan ju lista ut varför. Jo, vissa delar av stigen går på en ramp över en ravin.

Men dottern knallade allt på och det blev lite gnäll när vi gått lite mer än halvvägs. Men fick då bäras av pappa och sedan var det lite banan att äta också.

När vi sedan gått hela rundan passade vi på att ficka i det lilla café som också ligger vid detta naturområde, något som sonen tyckte var otroligt trevligt. Hans omdöme för de hembakade kakorna var att de smakade fantastiskt gott och det är ett bra betyg om det kommer från en 5-åring. Själv tog jag en pepparkaksbakelse med philadelphiaost på och lingon. Mannen valde en lussekatt och till detta kaffe. Jo jag får allt hålla med sonen om att fikat på detta lilla café var otroligt gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar