onsdag 23 april 2014

Sömnbrist

Ja se denna natt. Sonen kom in till oss redan när vi hade gått och lagt oss. Nja det var inte direkt så roligt. Så efter lite pratande gick han tillbaka till sin säng.

Men det dröjde inte länge förrän han kom tillbaka. Denna gången för att stanna. Ja och nu hade det börjat klia på hans lilla kropp med. Att sedan vakna flera gånger under natten och känna en armbåge slå emot mig pg av hans kliande varje gång var inte kul. Inte så kul heller att varje gång då försöka säga till honom att han inte fick klia, det var inte populärt.

Att dottern däremot sover som en ängel denna natt, är ganska skönt så det inte är två som håller låda. För att när man tappar nappen och skriker lite efter den, nä det räknas inte tycker jag.

Oftast brukar det vara att det bara är jag som drabbas eller snarare utsätts för saker när sonen inte sover på natten. EFtersom han brukar bli extra "mammig" då. Men denna gång fick även mannen känna av det. Sonen vred sig, suckade, grät över att det kliade så. Ja fy, det är inte lätt att ha vattenkoppor. Men får allt säga. Bättre nu än när man är äldre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar